Tanulj Online

Tanulj Online

Vörösbársony torta házilag

Avagy hogyan lesz a tömlős sajtból isteni krém

2020. május 21. - énkicsipónim

Íme az egyszerűen nagyszerű tömlős sajtos krémű torta! Próbáld ki Te is, ha szereted a nem hétköznapi dolgokat! :)

Tovább

Szivárvány torta házilag

Egyszerűen mennyei! Próbáld ki Te is! Krémsajtos krémmel spékeltük meg :) így még finomabb.

Kedves Olvasó! Ma egy szintén egyszerű, de nagyon finom torta receptet hoztam Neked. Nem kell hozzá sütési tapasztalat, csak egy sütő és egy robotgép :)

Tovább

Amerikai csokis keksz házliag

Finomabb, mint a bolti és olcsóbb is :)

Kedves Olvasó! Ma egy igazán egyszerű, de annál nagyszerűbb recepttel érkeztem. Ha szereted a boltokban kapható amerikai csokis kekszet, akkor ezt is imádni fogod! Annyira egyszerű, hogy még egy 8 éves gyerkőc is megtudja sütni :)

Tovább

Somlói torta házilag

A valaha volt legfinomabb somlói torta receptet hoztam el Neked. Ebben nem fogsz csalódni! Van benne egy kis csavar, amitől más mint a többi somlói recept... :)

Kedves Olvasó, Ma Édesanyám titkos somlói torta receptjét hoztam el Neked. Mint a többi recept, ez sem bonyolult, inkább csak időigényes. :) A recept egy 26 cm-es tortaformához való adagokat tartalmaz. Piskótából három adagot fogunk sütni, így írom most le, lépésről lépésre a teendőket.

Tovább

Kinder Maxi King torta házilag

Egyszerűen mennyei! Csak úgy, mint az eredeti!

Kedves Olvasó! A tegnapi nagy érdeklődésre való tekintettel ma egy igazán különleges torta receptet hoztam Nektek! Ezt sem mondanám nehéznek, inkább időigényes, meg pepecselős kicsit, viszont ellenállhatatlanul finom! Ha szereted a boltokban is kapható Kinder Maxi Kinget, akkor próbáld ki ezt is!

Tovább

Rafaello torta házilag

Egyszerűen mennyei! Csak úgy, mint az eredeti!

Kedves Olvasó!   Ma egy torta receptet hoztunk Neked! Amennyiben szereted a kókuszos dolgokat ez a süti le fog venni a lábadról! :) Nem a legegyszerűbb, de nem is bonyolult elkészíteni! A recept 26 cm-es tortaformához való adagokat tartalmaz.

Tovább

Egyszerűen Nagyszerű - Töltött tészta

Kedves Olvasó! Bár a töltött tésztás cím elolvasása után nem feltétlenül az első szó, ami az eszedbe jut az az egyszerűség, van egy receptünk, ami nem igényel nagy főzési tudományt, inkább egy gyúródeszkát és egy nyújtófát. Amennyiben nincs nyújtófa egy borosüveg is megteszi, illetve a deszka…

Tovább

Hogyan főzzünk rizst egyszerűen!

Kedves Olvasó! Biztos Veled is előfordult már, hogy odaégett a rizs pörköléskor, vagy nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Ez a post most bemutatja, hogyan főzzünk rizst egyszerűen, gyorsan, főzőtudomány nélkül! :) Nem kell hozzá semmi extra, csak egy edény, ami bírja a mikrózást és egy lapos…

Tovább
süti beállítások módosítása